Intel Education: välj land

   Information på engelska   Information på engelska
 

Grundskole- och gymnasieutbildning


Skriv ut den här sidan

Kostnadsfria verktyg, resurser och strategier för undervisning och lärande

Eftersom lärarna är nyckeln till förbättrad inlärning för eleverna, tillhandahåller Intel® in Education en bred uppsättning resurser för utbildare från förskole- till gymnasienivå, och för de personer som ger stöd till dem i form av professionell utveckling. Våra utbildningsprogram, onlineverktyg och resurser är utvecklade av lärare, för lärare. Vissa av programmen genomförs via personliga kontakter. Andra delas internationellt via webben. Upptäck bra idéer och resurser.

Webbplats för Intel® in Education

Användbart innehåll, verktyg, resurser och möjligheter till professionell utveckling för utbildare, inklusive Rim och reson*, En vild åktur*, En innovationsodyssé*, Enhets- och projektplaner* samt institut för Intel® Innovation inom utbildning*.

Intels forskningstävlingar

Erkänner och belönar dagens unga forskare och deras framsteg. Intel International Science and Engineering Fair (ISEF) och Intel Science Talent Search (STS) ökar medvetenheten om matematik, naturvetenskap och ingenjörskonst, och inspirerar eleverna att välja yrken inom dessa områden.
Tillbaka till början